Onze klanten

 

Het dagelijks operationeel houden van een mobielnetwerk met ruim 700 aansluitingen; van blokkade en simwissel bij verlies en diefstal tot analyse en controle van de maandelijkse factuur. Tot grote tevredenheid mochten wij deze service meer dan 5 jaar bij een grote landelijk werkende stichting aanbieden. Inmiddels maken veel van onze relaties gebruik van de 'Servicekaart'. Hierdoor ontzorgen wij en worden onverwachte extra kosten, zoals providers deze in rekening brengen voorkomen. Deze dienst bieden wij als eerste en enige partij voor mobiele telefonie aan.

Nu ISDN2 als vastele telefonie gaat verdwijnen verzorgen wij voor onze relaties de overstap naar VoIP.  Daarmee maken wij ook de weg vrij voor professionele gebruiksmogelijkheden voor hun vaste telefonie.

Inmiddels maken relaties ook gebruik van de werkplek automatisering en het beheer die wij samen met onze ICT partner aanbieden. 

Onze klanten waarderen onze snelheid en mogelijkheden als het gaat om energie. Op basis van het verbruik tonen wij direct de mogelijkheden bij alle bekend en minder bekende energie leveranciers. En met één oog opslag kan een keus gemaakt worden voor de goedkoopste energieleverancier. Zonder gedoe direct geregeld.